Bărbat împușcat mortal în curtea casei sale, la Briceni

0

Cadavrul unui bărbat a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge în curtea casei sale.

Descoperirea macabră a avut loc ieri-dimineață, în localitatea Corjăuți, din raionul Briceni, iar până la această ore poliția așa și nu a identificat niciun suspect.

Sătenii susțin că timp de două zile localitatea Corjăuți a fost împânzită de polițiști atât de la IP Briceni, cât și de la Chișinău.

Surse apropiate anchetei au declarat că oamenii legii au demarat mai multe acțiuni, după ce o femeie și-a găsit vecinul, un bărbat în vârstă de 34 de ani, zăcând într-o baltă de sânge.

Medicul-legist a stabilit la fața locului că pe suprafața cadavrului erau mai multe urme de moarte violentă, în regiunea capului, dar și leziuni provocate prin împușcare cu o armă de vânătoare.

În curtea în care a fost găsit cadavrul, doar că în altă casă, locuiește mama victimei, o femeie în vârstă de 73 de ani. În telefonul său, bărbatul ar fi avut apeluri nepreluate din seara de duminică, 17 August.

Aceleași surse au ținut să menționeze că până la această oră, oamenii legii încă nu au stabilit un suspect în acest caz, dar nu au găsit nici arma cu care a fost comisă crima.

Angajații IP Briceni interprind toate măsurile de rigoare pentru a stabili identitatea suspectului, cu ulterioara reținere a acestuia, dar și mobilul crimei.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.