Ceban: „Chișinău-Atena, schimb de experiență în mai multe domenii”

0

Primarul general, Ion Ceban, a avut o întrevedere cu Ambasadoarea Greciei cu sediul la București, Sofia Grammata. Anunțul a fost făcut de edil pe pagina sa din rețelele de socializare, subliniind deschiderea Chișinăului față de colaborări prodigioase cu mai multe orașe.

„În cadrul discuțiilor am abordat mai multe subiecte și proiecte care pot fi realizate în comun cu capitala Greciei dar și alte orașe. Am stabilit să preconizăm vizite de lucru reciproce pentru schimb de experiență în mai multe domenii cu diverși specialiști. Primăria Chișinău este deschisă să încheie parteneriate sau Acorduri de colaborare”, a menționat Ion Ceban.

 Totodată, edilul capitalei a declarat că în ultimii doi ani au fost stabilite mai multe colaborări frumoase cu orașe din extern, experiența și practicile cărora pot fi preluate de Chișinău.

„În ultima perioada avem o colaborare foarte bună cu mai multe țări, capitale și localități care ne ajută la elaborarea și implementarea mai multor obiective pentru Chișinău”, a conchis Ion Ceban.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.