Ceban despre construcțiile în spațiile verzi: Noi nu am emis autorizații

0

Primarul general Ion Ceban neagă declarațiile deputatul PAS, ce au fost făcute la tribuna Parlamentului, cu privire la construcțiile în spațiile verzi. Potrivit edilului, nicio autorizație de construcție nu a fost emisă pentru astfel de construcții, de când el se află la conducerea Primăriei.

„Au aprobat ceva legat de spațiile verzi. Noi nu am emis autorizații de construcții în spațiile verzi. Da, au fost construcții care au fost cu grave încălcări, dar nicio autorizație de construcție capitală nu a fost autorizată în mandatul meu. Singura construcție, care nu este capitală, este complexul de stadioane din Parcul „La Izvor”. Acolo am făcut corect. Îi invit să se plimbe prin aceste parcuri. Ei mă acuză că nu avem grijă de parcuri. Eu înțeleg că se plimbă pe la Las Vegas mai mult, prin capitale, aduc gazul rusesc din Polonia și Olanda și nu au timp să stea acasă.

Îi invit în parcurile capitalei, care s-au schimbat foarte mult. Asta nu înseamnă că nu mai avem de muncit. Și scuarurile, și parcurile, începând cu aleea Mircea cel Bătrân, și Parcul la Izvor, Valea Trandafirului, și Valea Morilor, peste 20 de intervenții. Acum recent am dat în exploatare scuarul Sarmisegetusa. Acum, toate terenurile funciare, niciun teren nu a fost dat pe sub masă. Noi nu am spus că o să facem publică informația la ora 15:00, după care să spunem că ea este secretă. Un centimetru de pământ nu a fost dat pe sub masă. Tot ce este la licitație”, a conchis edilul.

Amintim că ieri, Parlamentul a votat o lege în prima lectură, ce prevede interdicția de edificare a construcțiilor în spațiile verzi.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.