Ceban: Încă un maraton de vaccinare de succes a fost lansat în Chișinău

0

Încă un maraton de vaccinare de succes a fost lansat în Chișinău. Potrivit primarului general Ion Ceban, un autobuz a fost dotat corespunzător astfel încât oamenii să se poată imuniza și amplasat în scuarul Teatrului de Opera și Balet Maria Băieșu. Acțiunea de vaccinare va continua și duminică.

„M-am bucurat să văd mulți oameni care așteptau să se vaccineze. De această dată, Primăria Chișinău împreună cu mai mulți parteneri din domeniul HORECA  am lansat  un Maraton de vaccinare cu genericul „Fii în siguranță! Vaccinează-te împotriva Covid -19. Evenimentul promovează beneficiile și importanța vaccinării împotriva COVID-19.

De menționat că, toţi cei care s-au vaccinat au primit un voucher unic în valoare de 500 de lei. Acesta poate fi folosit în cadrul restaurantelor partenere și anume : Rețeaua Draft; Vegan Phi; Mojito 1 și Mojito 2; Teatrul Gastronomic și Butcher. În aceste localuri vor fi amenajate în mod special spațiile pentru cei care vor veni să-și valideze tichetele de masă”, a punctat Ceban.

Edilul a spus că primăria va extinde implementarea proiectelor comune cu sectorul HORECA, în scopul promovării vaccinării și asigurarea activităţilor economice în condiții de siguranță.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.