Ceban: Peste 1500 de copii din Moldova, Ucraina și România participă la turneul de fotbal organizat de Tudor Bejan

0

Startul Turneului Dacia Winter Cup a fost dat astăzi. Potrivit primarului general Ion Ceban, peste 1500 de copii din Moldova, Ucraina și România participă la turneul de fotbal organizat de Tudor Bejan, Dacia Buiucani, în colaborare cu Primăria Chișinău și FMF.

„Turneul se va desfășura până la finele lunii decembrie, iar câștigătorii se vor alege cu diplome, medalii și premii. Mă bucur de rezultatele frumoase în urma conlucrării stabilite între Primăria Chișinău și Dacia Buiucani, împreună cu care am semnat un Acord de colaborare pentru susținerea Clubului Sportiv de Copii și Tineret Buiucani, pentru o perioadă de 3 ani, iar foarte muți copii se antrenează gratuit în cadrul Clubului”, a declarat Ceban.

Primarul afirmă că va continua să promoveze și să susțină sportul de performanță și modul sănătos de viață în rândul copiilor, inclusiv prin crearea infrastructurii în școli și oraș.

„Pentru anul viitor am planificat în Proiectul Bugetului 1.5 milioane pentru susținerea Clubului Sportiv de Copii și Tineret Buiucani”, a conchis primarul.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.