Chișinău și Riga întăresc legăturile: Delegație municipală în vizită de lucru

0

O delegație din cadrul Primăriei Municipiului Chișinău, condusă de viceprimarul Ilie Ceban, se află, în aceste zile, într-o vizită de lucru la Riga. În capitala Letoniei, miercuri, 11 aprilie, delegația municipalității a avut întrevederi și discuții cu reprezentanți ai autorităților din Riga.

Astfel, în cadrul discuțiilor conduse de către viceprimarii Ilie Ceban și Edvards Ratnieks, au fost abordate mai multe subiecte despre perspectivele de dezvoltare a relațiilor bilaterale și schimbul de experiență. O temă importantă a constituit-o intensificarea colaborării între Regia Transport Electric din Chișinău și compania de profil din Riga, care presupune achiziționarea de către RTEC, în perioada următoare, a altor 43 de troleibuze rulate.

De asemenea, în cadrul vizitei de lucru pe care o întreprind la Riga, reprezentanții municipalității au efectuat și vizite de studiu la mai multe obiective de infrastructură din Capitala letonă.

Amintim că, în ultimii ani, RTEC a achiziționat 25 de unități de transport rulate, de model Skoda 24 Tr și Grand Solaris Trollino, din orașul Riga.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.