Chişinăul vrea să devină Capitală Europeană de Tineret în 2024

0

Dosarul pentru obținerea titlului de Capitală Europeană a Tineretului 2024 a fost prezentat astăzi în fața juriului de la Bruxelles. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Edilul a vorbit despre tineri, despre Chișinău, despre implicare și perspective de viitor împreună cu tinerii din Moldova.

„Acest titlu important ar oferi tinerilor din Chișinău mai multe oportunități de implicare și dezvoltare alături de tânăra generație din orașe europene, cât și realizarea a sute de evenimente culturale, educaționale, programe de voluntariat, schimb de experiență în capitală. Țin să menționez că orașul Chișinău a ieșit în finală alături de alte 3 orașe europene (Lviv, Gent și Veszprem). Faptul că am reușit din toate țările participante să ajungem în top trei, reprezintă un succes pentru Chișinău”, a declarat Ceban.

Primarul afirmă că împreună cu echipa primăriei va promova în continuare programe cu implicarea tinerilor, care să vină în susținerea lor și să reflecte interesele fiecăruia.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.