Consilierii PAS din CMC, cu propriul cameraman la ședințe

0

Consilierii din Partidul Acțiune și Solidaritate din Consiliul Municipal Chișinău au venit cu propriul cameraman la ședința CMC de astăzi. În timpul luărilor de cuvânt, dar și al întrebărilor de procedură, aceștia erau filmați, după care imaginile video erau montate și plasate pe rețelele de socializare.

Întrebați de primarul general Ion Ceban din ce bani aceștia sunt achitați, cei din PAS nu au putut argumenta. Ceban a solicitat să fie prezentat vreun contract de muncă, însă cei din PAS au venit cu contra acuzații, solicitând un raport de la Ion Ceban, cum își achită publicitatea pe google.

„Eu am să vă prezint un raport de cheltuieli, nicio problemă. Eu pot să justific toate cheltuielile ce sunt făcute, prin rapoarte și surse de venit. Dar dvs, cei de la PAS puteți arăta din ce bani vă sunt achitați operatorii video?”, a declarat Ceban.

Ulterior, operatorul a comentat că face parte dintr-un ONG, ce beneficiază de un grant, fapt care a general comentarii în sală de genul: „Noi știm de unde vin banii pentru astfel de ONG-uri și pentru cine lucrează”.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.