Dezvoltare și voluntariat: Oferte noi pentru tinerii din Chișinău

0

Centrul Municipal de Tineret din Chișinău și filialele acestuia din sectoarele Capitalei își măresc echipele de voluntari și vine cu noi oferte de servicii pentru tinerii care doresc să-și dezvolte un șir de abilități.

Serviciile și responsabilitățile pe care le vor avea tinerii în calitate de voluntar au fost descrise într-un apel făcut de primarul Capitalei, Ion Ceban. Este vorba de Serviciul Dezvoltare Personală și Animarea Timpului Liber al Tinerilor. Aici tinerii vor fi implicați în organizarea şi desfășurarea diferitor activități în cadrul cluburilor de interese, vor beneficia de programul municipal de dezvoltare personală, programul de animare a timpului liber, Weekend la Centru, Festivalul de Teatru ”OSTENDE” etc.

De asemenea, este vorba și de Serviciul Voluntariat și Informarea Tinerilor. În cadrul acestuia, tinerii sunt implicați în organizarea şi desfășurarea activităților de informare și promovare ale Centrului de Tineret Mobil, vor participa la Campania de Informare, Festival de Film, Săptămâna voluntariatului. Sunt așteptați și voluntari pentru poziția de designer, ce constă în elaborarea materialelor informative, afișe, pliante etc., dar și pentru poziția de fotograf ce constă în responsabilitatea de a face fotografii la evenimentele din cadrul centrului.

„Dacă vrei să înveți lucruri noi, să te dezvolți sau ai timp liber și vrei să-l dedici voluntariatului, te așteptăm în echipă, tot ce trebuie să faci pentru asta este doar să completezi un formular. Perioadă de înscriere va dura până în 15 februarie”, a anunțat Ion Ceban.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.