Fadei Nagacevschi, numit viceprimar al Capitalei, prin ordinul primarului Ion Ceban

0

Noul viceprimar Fadei Nagacevschi a fost prezentat astăzi colegilor de la Primăria Chișinău. Asta după ce dispoziția de numire a lui în funcție a fost semnată luni de primarul Ion Ceban, iar timp de două zile viceprimarul a făcut cunoștință cu tot cumulul de informații.

„Cum am spus din prima zi, am încrederea că dl Nagacevschi va reuși să facă față tuturor provocărilor în echipă, în vederea apărării drepturilor locuitorilor și a orașului Chișinău. Fadei Nagacevschi va răspunde de domeniul juridic și tot ce vizează serviciul comunal.

Este o persoană cunoscută și profesionistă și îi urez succes în realizarea obiectivelor de dezvoltare a Primăriei Chișinău. Nu a fost niciun secret că îl voi numi în această funcție, chiar dacă CMC nu a votat pentru candidatura lui, iar mulți au recunoscut că nu o pot face din cauza conjuncturii politice.

Primăria a avut dintotdeauna doar câte un viceprimar sau doi, iar eu consider că fiecare persoană în funcție trebuie să răspundă de domeniul său de competență și doar în echipă lucrurile se pot schimba”, a precizat Ceban.

Amintim că fostul viceprimar Victor Chironda a fost demis din funcție de către CMC.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.