Ion Ceban a participat astăzi cu un grup de elevi la acțiunea de plantare a arborilor pe „Aleea Liceenilor”

0

Aleea de mesteceni de pe str. Ciuflea. a fost restabilită. Primarul general Ion Ceban a participat astăzi cu un grup de elevi ai claselor a X-a – a XI-a, finalişti ai Turneului de jocuri intelectuale „Нет горя от ума 2021”, la acțiunea de plantare a arborilor pe „Aleea Liceenilor”

„Plantarea celor 42 de puieți de mesteacăn reprezintă o etapă a Turneului, unul din obiectivele căruia este participarea activă a tinerilor în viața orașului.  Copacii au fost sădiți în locul, unde au avut de suferit mai mulți arbori, în urma ninsorilor abundente din luna aprilie 2017.

Acțiunea se desfășoară în cadrul planului municipal de amenajare a teritoriului și este un cadou la aniversarea a 585 de ani de la înființarea orașului Chișinău. În semn de apreciere, participanților le-am înmânat scrisori de mulțumire pentru aportul adus.

Este vorba de: elevii și profesorii liceelor IPLT„Mihai Grecu”, IPLT „Academician C. Sibirschi”, IPLT „Nicolae Gogol”, IPLT „Alexandr Pușkin”, IPLT „Titu Maiorescu”, reprezentanții Rossotrudnicestvo în Republica Moldova – Centrul Rus de Știință și Cultură în Chișinău, Asociația de jocuri intelectuale din Republica Moldova, Reprezentanța Comercială a Federației Ruse în Republica Moldova, Holdingul „Horus Energy”, Gospodăria Țărănească Panteleiciuc Petru Victor”, a declarat Ceban.

Primarul a adresat sincere mulțumiri tuturor care organizează și se implică la amenajarea Orașului.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.