Jaf comis în sectorul Botanica, surprins de camerele de supraveghere

0

Un bărbat a fost reținut la scurt timp după comiterea unei infracțiuni, de către ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Botanica de comun cu polițiștii din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 37 de ani, anterior judecat pentru comiterea diferitor genuri de infracțiuni.

Suspectul, la data de 17 noiembrie, în timp ce se afla într-un magazin amplasat pe bd. Decebal, profitând de neatenția unei doamne, în mod deschis a sustras o bancnotă de  500 de lei. La fața locului polițiștii au stabilit că din buzunarul femeii în vârstă de 71 de ani, a căzut bancnota cu nominalul de 500 de lei, pe care suspectul a ridicat-o. La solicitările femeii de a-i întoarce banii, bărbatul a refuzat, dând dovadă de un comportament violent și amenințând cu răfuiala fizică, dupa care a fugit de la locul comiterii infracțiunii.

Acțiunile bărbatului au fost surprinse de camerele de supraveghere din incinta magazinului.

În cadrul acțiunilor procesual penale întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală, au fost acumulate toate probele ce îi demonstrează vinovăția. Suspectul și-a recunoscut vina.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție al Direcției de Poliție și este cercetat penal pentru jaf. Conform legislației penale în vigoare, pentru fapta comisă el riscă până la 7 ani de închisoare.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.