Licitație în valoare de aproape 26 milioane de lei: 12 terenuri au fost vândute

0

Aproape 26 milioane de lei a câștigat municipalitatea din 12 terenuri scoase astăzi la licitație cu strigare. Primarul general Ion Ceban spune că 5 terenuri urmează să fie propuse data viitoare din motiv că nu au fost doritori. Banii vor veni în bugetul municipal pentru dezvoltarea orașului.

„Dacă astfel se acționa anterior, Chișinăul avea doar de câștigat, iar procesul de dezvoltare urma să fie mult mai rapid. Mii de terenuri erau anterior date prin diverse scheme și proceduri convenabile unor persoane.

Luni urmează să se desfășoare și licitația nr.6 cu privire la gherete, la concurs au fost expuse 28 de loturi amplasate în sectoarele orașului, în parcuri, scuaruri și pe alei, inclusiv pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, str. Gh. Asachi, str. V. Pârcălab, str. Albișoara, str. A. Pușkin, bd. Renașterii Naționale, bd. Mircea cel Bătrân, bd. Moscova, str. A. Russo, str. Teilor, str. N. Zelinski, str. Alba Iulia, str. L. Deleanu, str. Nicolae H. Costin etc”, a punctat edilul.

Locurile pentru comerț din licitația anunțată sunt prevăzute pentru amplasarea gheretelor, unde vor fi comercializate: presă periodică; produse street-food și de patiserie, băuturi fierbinți și răcoritoare, înghețată; flori și aranjamente florale, cu suprafața de 8, 10 și 12 m².

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.