Luptătorul de stil liber Alexandru Gaidarlî a devenit vicecampion european

97kg FS - Radu Lefter (MDA)
0

Luptătorul de stil liber Alexandru Gaidarlî a devenit vicecampion european în categoria de vârstă rezervată vârstei sub 20 de ani. Până a se califica în finala categoriei de greutate de până la 70 de kilograme, sportivul i-a învins pe reprezentanții Italiei, Bulgariei, Ucrainei și Germaniei.

În ultimul act a cedat doar în fața lui Magomed Baitukaev, care a evoluat la competiția continentală de la Novi Sad, Serbia.

Ministerul Educației și Cercetării precizează că pe podiumul de premiere, la europenele de lupte U-20, a urcat și Alexandru Borș. Discipolul Liceului Republican cu Profil Sportiv a dispus în finala mică a categoriei de greutate de până la 86 de kilograme de ucraineanul Pavlo Vaskovskyi.

Un alt luptător de stil liber, Constantin Buza, a cedat în finala mică a categoriei de greutate de până la 97 de kilograme în fața georgianului Ramini Gulitashvili și a ocupat locul V.

Aceeași performanță a realizat-o și Ana-Maria Crețu, în concursul de lupte feminine, care a cedat în finala mică a categoriei de greutate de până la 65 de kilograme, polonezei Alicja Nowosad.

Cu aceste rezultate, lotul național s-a situat pe locul V în clasamentul general pe echipe.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.