Mitropolitul Vladimir s-a întors la îndeplinirea slujbelor bisericești

0

În a doua Duminică din Postul Mare, a Sfântului Grigorie Palama, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la Biserica „Sfânta Treime cea de Viață Dătătoare” din Konkovo, Moscova, Reprezentanța Bisericii Ortodoxe din Moldova.

„Minunea vindecării Slăbănogului din Evanghelia de astăzi ne îndeamnă la pocăință și mărturisirea păcatelor. Această iubire părintească a lui Dumnezeu arătată omului paralizat prin Iisus Hristos, Doctorul şi Duhovnicul, este esenţa Evangheliei de astăzi. Prin aceasta Evanghelia ne cheamă să ne spovedim păcatele, să mergem la Hristos, să-I arătăm păcatele, bolile şi neputinţele noastre ca El să le vindece şi să ne ajute să facem un început nou în viaţa noastră (…)”, se arată în comunicatul Mitropoliei Moldovei.

De menționat că aceasta a fost prima sa slujbă după operaţia suferită la coloana vertebrală într-o clinică specializată din Moscova, la 20 martie.

„În acest moment, ÎPS Mitropolit Vladimir dorește să transmită sincere mulțumiri celor care s-au rugat pentru sănătatea sa în această perioadă dificilă. În ciuda împrejurărilor, Întâistătătorul nostru rămâne plin de credință și speranță, simțindu-se susținut de rugăciunile și gândurile bune ale clerului și credincioșilor”, au anunțat atunci reprezentanții Mitropoliei Moldovei. 

Foto: Mitropolia.md

gallery images
gallery images
gallery images

Urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM pentru știri de ultimă oră!

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.