“Orașul Profesiilor”: Un eveniment educativ pentru copii în Parcul „La Izvor”

0

Vara continuă să aducă celor mici diferite activități distractive. În context, anunță Ion Ceban, sâmbătă, 8 iunie, în Parcul „La Izvor”, în zona havuzului, va avea loc „Orașul Profesiilor” cel mai mare eveniment de orientare profesională pentru copii.

„ „Orașul Profesiilor” își va deschide larg ușile pentru micii vizitatori, începând cu ora 12:00. La intrare, care este liberă, fiecare copil la va primi un pașaport de participare. Evenimentul este destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 17 ani”, a scris Primarul General.

Evenimentul are ca scop oferirea fiecărui copil oportunitatea de a-și realiza potențialul, iar companiilor să-și demonstreze responsabilitatea față de societate.

Astfel, până la ora 16:00, copiilor le vor fi prezentate profesii din diverse structuri de Stat și din mediul de afaceri din Republica Moldovei, printre care: constructor, salvator, pompier, chinolog, tehnician de explozibili, polițist, medic, asistent social, criminolog, coafor, agronom, medic veterinar, DJ, mecanic auto, vânzător, bancher, bucătar, actor, model sau croitor.

„După o scurtă lecție introductivă, copiii vor primi o sarcină aplicată și vor învăța despre profesia selectată, având, totodată, șansa de a se „angaja” cu acte în regulă la una sau mai multe profesii. La rândul lor, părinții vor avea posibilitatea să discute cu reprezentanții companiilor și să afle mai multe despre partenerii proiectului”, a mai spus Ion Ceban.

„Orașul Profesiilor” este un eveniment organizat de Fundația de Caritate „Ukrainian Educational Foundation” şi Fundația de Caritate „Hora Binelui”, cu susținerea Primăriei Municipiului Chișinău.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.