Reprezentanții Moldovei ai MAI participă la un forum internaţional

0

Secretarul general adjunct al Ministerului Afacerilor Interne, Vladislav Cojuhari, împreună cu șeful Serviciului Protecție Internă și Anticorupție, Dorin Vrednic, participă la cea de-a 21-a ediție a Conferinței internaționale privind combaterea corupției, care se desfășoară în perioada 18-21 iunie 2024, în Vilnius, Lituania.

Această conferință reprezintă o platformă importantă unde șefi de state, experți, lideri guvernamentali, reprezentanți ai societății civile, ai mediului academic și profesioniști din domeniul juridic și financiar, precum și jurnaliști de investigație, au posibilitatea să dezbată acțiunile necesare în prevenirea și combaterea corupției, și să discute și să identifice cele mai bune practici în domeniu, în special în contextul creșterii fenomenului de finanțare ilegală în era digitală.

Participanții la conferință au oportunitatea de a explora noile tehnologii și instrumente disponibile pentru detectarea și combaterea tranzacțiilor financiare ilegale, precum și modalități inovatoare de monitorizare a fluxurilor financiare suspecte.

În cadrul sesiunilor de lucru, atelierelor practice și panelurilor de discuții, participanții împărtășesc experiențe, identifica provocările existente și dezvoltă strategii concrete pentru consolidarea eforturilor de combatere a corupției și finanțării ilegale.

De asemenea, evenimentul este o oportunitate de a crea noi parteneriate în domeniul luptei împotriva corupției și de a identifica strategii în fața amenințărilor și provocărilor emergente.

gallery images
gallery images
gallery images
S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.