Sondaj// Ratingul politic lunar: Intellect Group dezvăluie perspectivele politice din Moldova

Rating, customer feedback concept. Car speedometer, excellent rating close up. 3d illustration
0

În căutarea unității opoziției din Republica Moldova, se remarcă mai mulți lideri potențiali. Acești politicieni reprezintă figuri-cheie care pot uni forțele de opoziție în căutarea unei schimbări politice.

 Ion Ceban și Irina Vlah, cu un rating de 4,5, se bucură de o susținere semnificativă și au politici nonconflictuale față de alți lideri ai opoziției, ceea ce îi face să fie pivotali în unirea diferitelor grupuri.

În ciuda anunțului lui Ion Ceban că nu va candida la viitoarele alegeri, rămâne un politician capabil să unească opoziția. Andrei Năstase și Vasile Tarlev, cu un rating de 3,5 și, respectiv, 3,0, sunt figuri potențiale pentru a crea un front unit datorită popularității lor în creștere și expunerii mediatice.

 Renato Usatîi și Igor Dodon, cu un rating de 3,0 și, respectiv, 2,5, pot avea un impact asupra unificării opoziției în ciuda ratingului relativ scăzut și a confruntărilor dintre ei, datorită popularității lor.

Cercetarea lunară “Rating politic” realizată de Intellect Group a implicat experți din 20 de țări, inclusiv Moldova, România, Ucraina, SUA, Germania, Austria și Marea Britanie. Acești experți au analizat activitatea politicienilor, a organizațiilor politice și a subiectelor cheie din spațiul mediatic din Moldova.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.