Ceban: 70% din promisiunile făcute în campania electorală au fost efectuate

0

Capitala trebuie să arate ca o capitală. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, care punctează că peste 70% din promisiunile făcute în campania electorală au fost efectuate.

„După ce am primit un oraș pus în genunchi, timp de doi ani, echipa de la Primărie lucrează 7/7 și 24/24. Cred că multe am făcut, dar mai avem încă alte zeci de proiecte ce trebuie reușite în următorii ani. Cât ține de programul electoral pe care l-am avut acum doi ani, mai mult de 70% din ceea ce am promis am făcut.

Pe fiecare direcție lucrăm. Pe lângă programa electorală, sunt alte zeci de proiecte care le-am inclus. În general, eu sunt mândru de echipa mea și de rezultatele pe care le-am obținut.  Doi ani este o perioadă de timp foarte mică, și desigur, ca să întoarcem frumusețea capitalei cum a fost va trebui mult timp. Eu cred că în acest an vom avea mai multe proiecte decât în 2020 și 2021 luate împreună. Capitala trebuie să arate ca și capitală.

Capitala trebuie să arate ca o capitală – avem de făcut trotuare, drumuri, curți de bloc, etc. Pe fiecare direcție avem multe planuri”, a declarat Ceban.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.