Ceban: Autoritățile centrale creează probleme acolo unde acestea nu există și nu se ocupă de probleme cu adevărat grave

0

Autoritățile centrale creează probleme acolo unde acestea nu există și nu se ocupă de probleme cu adevărat grave. Cel puțin asta a declarat primarul general al Capitalei, Ion Ceban, în emisiunea „Piatniza” cu Anatolii Gola” de la postul RTR Moldova TV, comentând intenția autorităților centrale de a introduce un moratoriu asupra construcției de benzinării. Potrivit primarului Capitalei, la Chișinău nu au mai fost construite benzinării noi de mult.

„Acest lucru este amuzant. Să vă spună câte benzinării au fost construite în ultimii doi ani? După părerea mea, doar una a fost reorganizată pe un teritoriu privat. Tot. Ei încearcă să creeze o problemă acolo unde nu există. În schimb, ei trebuie să rezolve probleme reale ale cetățenilor, – a spus Ceban.

El a reamintit, de asemenea, partidului de guvernământ sloganurile lor de campanie și promisiunile că „vremurile bune” vor veni odată cu venirea lor la putere în Moldova.

„Și pentru cine au venit aceste „vremuri bune”? Pentru cetățenii care se confruntă acum cu prețuri mai mari? Între timp, cheltuielile pentru președinție au crescut cu 5 milioane, pentru Cancelaria de Stat – cu 250 de milioane, pentru Ministerul Afacerilor Interne – cu 21%, pentru Ministerul Justiției – cu 16%, salariile judecătorilor de la Curtea Constituțională. – de 2 ori, precum și o creștere semnificativă a salariilor judecătorilor, președintelui, deputaților… Și cât au crescut salariile profesorilor și medicilor? Cum poți să promiți un lucru și să faci ceva complet diferit?”, s-a indignat primarul general.

De notat, mai devreme, Ion Ceban a spus că se încearcă atacuri cu raider asupra întreprinderilor municipale din Chișinău.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.