Cercetați penal în stare de liberate pentru furt de faruri

0

Doi tineri au fost reținuți de polițiștii Inspectoratului de Poliție a sec.Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru sustragerea pe ascuns a bunurilor altei persoane prin acces liber.

Indivizii în vârstă de 20 și respectiv 22 ani, domiciliați în r.Călărași, au sustras de la un automobil de marca ,,BMW”, parcat pe str.Alba Iulia din Capitală, două faruri, o grilă din plastic și un bloc de alimentare, cauzându-i victimei o daună materială considerabilă în sumă totală de 6.500 lei.

Acțiunile tinerilor au fost surprinse de camerele de supraveghere, iar drept urmare  a acțiunilor întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală, bănuiții în comiterea infracțiunii au fost identificați și reținuți, iar farurile au fost găsite și returnate victimei.

În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina. Conform legislației în vigoare, suspecții riscă amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau închisoare de până la 4 ani.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.