Startul sărbătorilor de iarnă a fost dat în capitală

0

Startul sărbătorilor de iarnă a fost dat în capitală. Zeci de familii au venit azi în centrul capitalei pentru a vedea conectarea luminilor și a bradului național. Prezent la eveniment, primarul general Ion Ceban a venit cu familia.

„Sunt sărbători de familie, de suflet și emoții de bucurie alături de cei dragi. Sunt sărbători și momente de fericire pentru cei mici care așteaptă cadouri de la Moș Crăciun. Astăzi puteți vizita zeci de locații în toate sectoarele din oraș, unde la fel sunt aprinse luminițele pe pomii de Crăciun.

Pentru a amplifica atmosfera de Crăciun, de astăzi pe străzile din Chișinău vor circula și 5 troleibuze decorate în spiritul sărbătorilor de iarna. Acestea vor bucura oamenii care vor merge cu troleibuzele de pe rutele nr.  4, 10, 22, 24 și 30. Unitățile de transport vor aduce magia sărbătorilor în toate sectoarele capitalei.

În seara de Revelion vor mai fi puse în circulație suplimentar alte 2 troleibuze (retro), amenajate cu decorațiuni. Ultimele vor face un tur prin tot orașul”, a precizat acesta.

Edilul a declarat că surprizele vor continua pe tot parcursul lunii decembrie.

„Vreau ca fiecare chișinăuian să se bucure de fiecare clipă petrecută frumos cu persoanele dragi. Urez tuturor un sincer la mulți ani, multă sănătate și realizări frumoase în anul care vine. Vreau să fim uniți ca popor, ca oameni și doar consolidat să putem realiza lucruri frumoase, unele chiar de la 0”, a conchis primarul.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.