Directorul Serviciului Fiscal de Stat, Serghei Pușcuța, a demisionat din funcție

0

Directorul Serviciului Fiscal de Stat, Serghei Pușcuța, și-a dat demisia. Informația a fost confirmată pentru TV8 de către ministrul Finanțelor, Dumitru Budianschi, care a precizat că astăzi este ultima zi de muncă a acestuia în calitate de director.

„Într-adevăr, astăzi este ultima zi de lucru a domnului Pușcuța”, ne-a spus Dumitru Budianschi.

Referitor la cine va  asigura interimatul, ministrul Finanțelor a menționat că „este prea devreme să vorbim despre acest lucru”.

Amintim că, Serghei Puşcuţa a fost numit şef al Serviciului Fiscal de Stat în anul 2016. Acesta a absolvit Facultate de Managment și cea de Relații Internaționale. A fost consilier pe problemele economice ale președintelui Petru Lucinschi, șef al Ispectoratului Fiscal de Stat în anii 2005-2008, iar din 2008 director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice și Corupției.

În perioada 2008-2009 a fost consilier pe probleme financiare al președintelui Vladimir Voronin și expert în cadrul Proiectului Băncii Mondiale pentru ameliorarea competitivității. Din anul 2010 până în 2012 a fost președintele Uniunii Asigurărilor din Moldova.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.