Edilul capitalei a venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a Oamenilor în Etate

0

De Ziua Internațională a Oamenilor în Etate, marcată anual în data de 1 octombrie, Primarul general, Ion Ceban a venit cu un mesaj de felicitare, menţionând că pentru a îmbunătăți condițiile de viață, Administrația Publică Locală întreprinde multiple acțiuni de susținere.

,,Primăria Chișinău își manifestă recunoștința pentru fiecare dintre Dumneavoastră. Este vorba de măsuri de asistență socială, ajutoare materiale unice, programe cu destinație socială, compensații, asistență personală, alimentație gratuită, compensații pentru călătoria cu transportul public, ajutoare pentru perioada rece a anului, pentru probleme de sănătate, dar și altele.

Circa 150 de mii de beneficiari din capitală sunt persoane în etate care primesc pensii și alocații sociale. Multă sănătate tuturor! Primăria Chișinău va întreprinde în continuare măsuri de susținere a fiecărui locuitor”, a menţionat edilul capitalei.

Pentru susținerea persoanelor defavorizate și în etate din Chișinău, Primăria a alocat pentru servicii sociale în anul 2021, circa 320 de milioane de lei.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.