Lucrările de reabilitare şi modernizare a aleii din bd. Grigore Vieru – sunt în toi

0

Amenajarea Aleii Grigore Vieru continuă. Primarul general Ion Ceban spune că vrea o alee modernă care va permite locuitorilor să beneficieze de condiții mai bune.

„Este etapa a doua de reparație. Concomitent se lucrează pe tot perimetrul, inclusiv la amenajarea platformei din jurul monumentului care era într-o stare deplorabilă și prezenta pericol pentru trecători.

După ce în prima etapă pe perimetrul întregii alei a fost instalat sistemul de irigare, reabilitat iluminatul şi instalate camere video de supraveghere, pe porţiunea str. Albişoara – str. Ierusalim au început lucrările de decapare a bordurilor şi a asfaltului uzat.

Tot în prima etapă a fost reabilitat şi vopsit şi gardul pe ambele sensuri de drum şi a fost procurat mobilierul urban.

,,Lucrările au întârziat din cauza procedurii de achiziție care a fost anevoioasă. Dar dorim calitate și corectitudine. Aleea va fi reabilitată şi spaţiul verde va fi amenajat. La final va fi instalat mobilierul urban. Ne propunem ca în cea de-a treia etapă de reabilitare a obiectivului, împreună cu Agenția Turcească de Colaborare și Coordonare (TIKA) să reparăm şi ultima porţiune din aleea din bd. Grigore Vieru executând un proiect inedit. Este vorba despre segmentul str. Ierusalim – str. Pietonală Eugen Doga”, a scris anterior pe pagina sa de facebook primarul general, Ion Ceban.

Amintim că ceva timp în urmă, de pe alee, dar și de la intersecții au fost evacuate zeci de panouri publicitare.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.