Natalia Gavrilița a avut o întrevedere de lucru cu Alberto Carlei, șeful Oficiului local al Băncii Europene de Investiții

0

Prim-ministrul Natalia Gavrilița a avut o întrevedere de lucru cu Alberto Carlei, șeful Oficiului Băncii Europene de Investiții (BEI) la Chișinău, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului. 

În contextul colaborării Republicii Moldova cu banca europeană, Prim-ministrul Gavrilița și Alberto Carlei au trecut în revistă proiectele în derulare, în special cele de reabilitare a drumurilor interurbane și a infrastructurii feroviare. La nivel local a fost pus în discuție un alt proiect important care ține de eficienţa energetică şi izolarea termică a clădirilor publice și blocurilor de locuință din Chișinău. Scopul acestuia este repararea și izolarea termică a 22 de clădiri.

În agenda colaborării de viitor cu BEI, cei doi oficiali au discutat despre necesitatea actualizării studiului de fezabilitate pentru modernizarea infrastructurii în domeniul sănătății, în special construcția unui spital nou la Bălți.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.