VIDEO// Incendiu devastator, la Peresecina. Focul a cuprins peste 100 metri pătrați ai unei locuințe

0

Un incendiu s-a produs în această seară în localitatea Peresecina, din Orhei. Flăcările s-au extins rapid și i-au speriat pe oamenii ale căror case se aflau în preajmă.

În seara zilei de 28 noiembrie, angajații IGSU au fost alertați despre producerea unui incendiu în localitatea Peresecina, raionul Orhei.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 21:22. Potrivit informațiilor înregistrate o casă nelocuibilă în care erau depozitate lemne și materiale de construcții a luat foc. La fața locului pentru intervenție au ajuns pompierii voluntari din cadrul Postului de Salvatori și Pompieri Peresecina. Conform planului național de antrenare a forțelor și mijloacelor a doua echipă antrenată în misiune a fost echipajul de pompieri din cadrul Detașamentului Salvatori și Pompieri sectorul Râșcani, iar a treia echipă detașată a fost din cadrul Centrului Republican de Instruire. Pompierii au reușit localizarea incendiului către ora 22:20, însă până la alertarea acestora focul s-a extins spre o suprafață de peste 100 m2.

În urma incendiului nu au fost raportate victime. Datorită intervenției calificate a pompierilor focul nu a obținut răspândire spre alte imobile din preajmă. În urma incendiului au fost afectate bunurile depozitate în interiorul casei nelocuibile.

Cauza și circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.