Ceban: Mai multe specii de conifere și foioase sunt plantate în aceste zile pe străzile principale din capitală

0

Mai multe specii de conifere și foioase printre care specii de tei, castan, arțar şi frasin sunt plantaţi în aceste zile pe străzile principale din capitală, acolo unde nu sunt copaci. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Cu acţiuni de plantare se intervine pe bd. Ştefan cel Mare și Sfânt, str. Ciuflea, str. Ismail, str. Tighina, str. Armenească, str. V. Alecsandri, str. M. Eminescu, str. V. Pîrcălab,  str. Mitropolit Varlaam, str. A. Pușkin, str. M. Cebotari, str. Sfatul Țării, str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, str. M. Cebotari. În paralel, se completează numărul de arbori şi arbuşti în scuarul „Mihai Eminescu”.

Pe parcursul zilelor trecute, în toate sectoarele capitalei la fel au fost plantate mai multe specii de arbori pe bd. C. Negruzzi, bd. I. Gagarin, Parcul „Valea Morilor”, scuarul din str. Academiei, str. Miorița, Grădina Catedralei, Parcul „Valea Trandafirilor”, bd. Dacia, bd. Cuza-Vodă, str. Teilor, scuarul din str. Trandafirilor, str. Profesor I. Dumeniuc, scuarul Panoramic din str. Maria Drăgan, str. Vadul lui Vodă”, a precizat edilul.

Ceban a mai adăugat că acesta campanie de plantare continuă și în această toamnă.

„Timp de un an, avem record la acest capitol, circa 100 de mii de copaci am plantat pe întreg teritoriul municipiului Chișinău. Mulțumesc tuturor care se implică pentru a face orașul mai frumos și mai verde”, a conchis Ceban.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.