Un tânăr de 24 de ani a fost reținut pentru traversarea ilegală a frontierei moldo-ucrainene

0

Un tânăr de 24 de ani a fost reținut pentru traversarea ilegală a frontierei moldo-ucrainene. După ce a sustras o barcă și mai multe bunuri dintr-un mijloc de transport, chișinăuianul a fost reținut de către polițiștii de frontieră pe direcția Olănești – Troițcoe.

În seara zilei de ieri, 1 noiembrie curent, patrula Sectorului Poliției de Frontieră Olănești aflată în misiune de serviciu a fost alertată de prezența unui străin în zonă. Fiind monitorizată s-a constatat că persoana se deplasa dinspre linia de frontieră spre interiorul țării. La scurt timp aceasta a fost reținută.

În urma acțiunilor de investigație s-a stabilit că tânărul a traversat frontiera de stat din Republica Moldova în Ucraina și invers cu o barcă din aluminiu pe care a sustras-o cu o noapte înainte de la un localnic al satului Olănești. Mai mult, în puținul timp în care s-a aflat pe teritoriul țării vecine, acesta a sustras bunuri personale dintr-un mijloc de transport ce aparține unui cetățean ucrainean. Cercetările au fost realizate în colaborare cu autoritatea de frontieră din Ucraina.

În repercusiune, tânărul este documentat pentru trecerea ilegală a frontierei de stat conform art. 362 al.(1) al Codului Penal al Republicii Moldova.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.